new on this and needing help

View previous topic View next topic Go down

new on this and needing help

Post  mikegolf on Sun Jun 24, 2012 11:09 am

I have a golf mk4, and having probs with the hazard lights, when the button is pressed the indicators do not work, i have been told the relay might me knackered so i got one off Ebay and it still dose not work, im starting to loose my temper with it cos i want to mot it next week but it dose not look like that will be happening now any one know what is wrong please help Laughing
avatar
mikegolf

Posts : 16
Join Date : 2012-04-02
Age : 25
Location : Valley, Anglesey
Ride : Golf MK4 1.6SR & Ford Focus MK5

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  aaronbach91 on Mon Jun 25, 2012 11:38 am

This might sound a bit stupid but have you checked the fuses Neutral
avatar
aaronbach91

Posts : 62
Join Date : 2011-06-07
Age : 25
Location : Caernarfon Area
Ride : Golf Mk4 TDI 90ps

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  mikegolf on Tue Jun 26, 2012 9:53 am

yerp :/ pulled them all out and there all like new Sad i cant get my head around it, not only that the speedo isnt working but thats not a mot fail so not fussed on that atm, just need to get the hazard lights working Sad
avatar
mikegolf

Posts : 16
Join Date : 2012-04-02
Age : 25
Location : Valley, Anglesey
Ride : Golf MK4 1.6SR & Ford Focus MK5

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  electricracer on Wed Jun 27, 2012 5:47 am

has it got a remote key or seperate fob?, have you changed any bulbs lately or had the lights out? does the central locking work? if so do the hazards flash when locked?

electricracer

Posts : 45
Join Date : 2012-04-03
Location : north wales, wirral
Ride : mk1 rivage cab, mk1 all white cab, jeep patriot , lupo tdi,arosa tdi

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  mikegolf on Wed Jun 27, 2012 8:47 am

haven't got the fob or anything just a solid key, no haven't changed any bulbs or had the head lights out, really don't know what is wrong with it Sad
avatar
mikegolf

Posts : 16
Join Date : 2012-04-02
Age : 25
Location : Valley, Anglesey
Ride : Golf MK4 1.6SR & Ford Focus MK5

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  daz3883 on Sun Jul 01, 2012 11:50 am

hello and welcome m8, try changing the fuse for a new one, m8 of mine jst had this problem with his A3, fuse looked ok but when he changed it it worked fine again Very Happy
avatar
daz3883

Posts : 304
Join Date : 2010-03-19
Location : anglesey
Ride : A blue monster!!!

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  mikegolf on Sat Jul 07, 2012 6:22 am

hi daz, i will have a look 2moz bought fuses the other day so fingers crossed it works Laughing
avatar
mikegolf

Posts : 16
Join Date : 2012-04-02
Age : 25
Location : Valley, Anglesey
Ride : Golf MK4 1.6SR & Ford Focus MK5

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  mikegolf on Sun Jul 08, 2012 11:16 am

changed all the fuse's today and the c**ting thing wont work, ive taken the cover off the hazard light switch today and I can get them to flash by gently pushing were the button goes, i then took te old switch off and put the new one on and it still dose not work, its really pissing me off now cos it has a mot in less than a week and i still got to do the fugeing engine mounts and drive shaft Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
mikegolf

Posts : 16
Join Date : 2012-04-02
Age : 25
Location : Valley, Anglesey
Ride : Golf MK4 1.6SR & Ford Focus MK5

Back to top Go down

Re: new on this and needing help

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum